Ochrana osobních údajů

Zpracování osobních údajů

  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Mirhaus s.r.o., se sídlem Plavy 200, 468 46 Plavy, IČ: 04270959, zapsané ve veřejném rejstříku vedeném u krajského soudu v Ústí nad Labem oddíl C vložka 36037 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „zákon o ochraně osobních údajů“) zpracovávala tyto osobní údaje:

    • jméno
    • příjmení
    • e-mail
    • telefonní číslo
  2. Jméno, příjmení, telefonní číslo a e-mail je nutné zpracovat za účelem poptávky . Tyto údaje budou Správcem zpracovány po dobu 5 let.

  3. S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním e-mailu společnosti info@mirhaus.cz

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    1. Poskytovatel softwaru Minion Interactive s.r.o.
    2. Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Vezměte, prosím na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

    • vzít souhlas kdykoliv zpět,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.